Home » Programma » Dennie Christian

Dennie Christian

Dennie Christian zingt grootste Duitse schlagers

Het kon niet uitblijven…na het succesvolle 1e album waarop de enige echte Schlagerzanger Dennie Christian de grootste en bekendste Duitse schlagers zingt, is er nu een vervolg gekomen. Deel 2 bestaat uit herkenbare top schlager songs, origineel in het Duits gezongen, o.a. “Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben”, “Ein Mädchen für immer” en “Bianca”. Het album is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios te Holten. Het bestelnr is HWR 1617 (EAN 8717472642134).

Het is nog lang niet gedaan
Op 22 mei vierde Dennie zijn 60e verjaardag. Passend daarbij zong hij het nummer “60 jaar” in. Met een knipoog bekijkt hij in dit liedje zijn leven als 60-jarige, die niet alleen op de motor gas geeft, maar ook als zanger nog veel plannen heeft. “Het is nog lang niet gedaan,” belooft hij. De nieuwe single kun je downloaden, bv. hier.

Schlagerpop die je pakt na 10 seconden
Na zijn laatste single „Dat komt door jou“ komt Dennie met een uniek duet voor de dag. „Dankjewel“, is de titel van zijn nieuwe single met Eveline Cannoot. „Het is pop met schlagerinvloed, niet andersom. Het combineert de eigenschappen van de beide genres, van de beide werelden. Pop die je pakt na 10 seconden en na een halve minuut elke vezel in je lichaam laat bewegen“, aldus TV Oranje Shownieuws.
 
 

Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook